Societat 05/11/2020

L'home que va matar la seva exparella a Palma es nega a declarar davant la policia

El detingut passarà a disposició judicial aquest divendres

Ara Balears
1 min
L'assassí confés de la seva exparella en el moment de la reconstrucció

PalmaL'home de 35 anys que va matar dimarts vespre la seva exparella, de 32 anys, al barri del Secar de la Real de Palma s'ha negat a declarar davant la Policia Nacional, segons ha informat l'agència Efe. Tot i que dimecres va confessar durant la reconstrucció dels fets i va explicar als agents com va ser l'atac, aquest dijous s'ha negat a parlar amb el cos policial a comissaria i està previst que durant la jornada d'aquest divendres passi a disposició judicial.

Durant la jornada d'aquest dimecres, l'assassí confés de la seva exparella va explicar als agents que la va matar pegant-li un cop al cap amb una pedra i després en va amagar el cos amb branques devora el torrent de la Riera, que passa per aquest barri dels afores de Palma.

El detingut també va explicar durant la reconstrucció que va discutir amb la seva exparella mentre circulaven amb el cotxe, perquè ell estava gelós. També va contar que poc abans d'arribar al final del camí de Ca na Verda es va "despistar" i va estavellar el cotxe contra uns pilons de formigó que hi ha al pas del torrent de la Riera. En l'accident cap dels dos no va quedar ferit, però ella, espantada, va sortir del vehicle per fugir corrents en direcció al poblat de l'Hoyo. Ell la va perseguir i la va matar amb un cop de pedra al cap. Després va arrossegar-ne el cos uns 100 metres, fins a la vora del torrent, on el va intentar amagar amb branques.

stats