Societat 29/08/2021

Arresten tres menors per haver agredit un grup de joves per la seva orientació sexual a Palma

Les persones acusades es varen enfrontar a les víctimes en dues ocasions

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional.

PalmaAgents de la Policia Nacional varen arrestar dijous tres menors d'edat acusats d'un delicte d'odi per haver agredit un grup de joves per la seva orientació sexual, entre els quals hi havia menors d'edat. Els fets varen ocórrer a l'horabaixa al parc de les Estacions a Palma, quan una de les agressores va demanar tabac a una de les víctimes.

Segons ha informat la policia, la detinguda va observar que la víctima "portava signes de la seva orientació sexual" i la va començar a recriminar en aquest sentit. Tot seguit, la va agredir, però finalment la víctima va aconseguir fugir del lloc dels fets i refugiar-se a casa seva, sense denunciar-ho ni anar al metge.

L'endemà, la víctima –que anava amb el seu grup d'amics– es va tornar a topar al parc amb el grup d'agressores. Aleshores varen començar una discussió per l'orientació sexual, que va acabar en una brega entre ambdós grups. Una vegada més, les víctimes varen aconseguir fugir del lloc, moment en què va arribar una patrulla de la Policia Nacional.

En tenir coneixement dels fets, els agents varen començar a cercar per la zona per trobar les agressores. Minuts després, les varen localitzar i les varen arrestar per un delicte d'odi.

stats