Societat 19/01/2022

Arresten un home per robar 11 patinets a clients de supermercats de Palma

L'acusat, un home espanyol de 35 anys, té un ampli historial delictiu

ARA Balears
1 min
Imatge del detingut captada per les càmeres de seguretat.

PalmaAgents de la Policia Nacional varen arrestar dilluns un home de 35 anys d'origen espanyol com a presumpte autor d'11 delictes de furt, així com un de lesions. L'individu està acusat de robar patinets a clients de diversos supermercats de Palma.

Segons ha informat el cos policial en un comunicat, els fets varen ocórrer entre el novembre de l'any passat i aquest gener a establiments dels barris de Pere Garau i el carrer d'Aragó, on el detingut aprofitava que els clients deixaven els seus patinets a la zona de les taquilles, sense cap mena de vigilància. Aleshores, l'home manipulava els panys i s'emportava els patinets.

Els policies han pogut comprovar que l'autor vigilava l'entrada de les persones als establiments i que entrava al mateix temps que els clients que duien patinet. Posteriorment, simulava haver comprat algun producte al supermercat i, en sortir, robava ràpidament els vehicles.

Concretament, l'acusat s'enfronta a 11 fets delictius, així com un delicte de lesions a una treballadora d'un dels supermercats, que va reconèixer l'individu i li va cridar l'atenció. Davant això, l'home la va empènyer per poder fugir, fet que li va provocar lesions. Una vegada identificat i detingut, els investigadors han descobert que el processat té un ampli historial delictiu.

stats