Societat 19/01/2022

Detenen un home per cremar el cotxe de la seva exparella a Palma

L'home, de 69 anys i origen alemany, està acusat de tres delictes d'incompliment de mesura cautelar, dos de danys i un de robatori amb força en un vehicle

ARA Balears
1 min
El vehicle de la víctima.

PalmaAgents de la Policia Nacional han detingut un home –de 69 anys i origen alemany– per cremar el cotxe de la seva exparella a Palma, segons ha informat el cos policial en un comunicat. L'individu està acusat de tres delictes d'incompliment de mesura cautelar, dos delictes de danys i un delicte de robatori amb força en vehicle, tots contra l'exparella.

La investigació es va obrir quan la víctima va denunciar la matinada de divendres que havia trobat el seu cotxe totalment calcinat. Aleshores, va declarar que sabia qui havia estat: tenia sospites fermes que havia estat la seva exparella, a qui havia denunciat feia tres mesos per violència masclista. A conseqüència d'això, el jutjat havia dictat una ordre d'allunyament d'ella.

Els investigadors varen aconseguir provar que el denunciat era al lloc on havien ocorregut els fets. Com que el cotxe estava aparcat al costat del domicili de la víctima, el detingut va cometre un delicte d'incompliment de mesura cautelar.

Així mateix, la Unitat d'Atenció a la Família i la Dona (Ufam) va comprovar que durant aquests tres mesos, la víctima havia denunciat altres dues vegades l'autor per comunicar-se amb ella, de manera que havia infringit també l'ordre interposada, i per provocar danys al seu vehicle. El presumpte autor ha passat a disposició del jutjat de guàrdia, el qual ha decretat presó provisional per a l'home.

stats