Societat 09/05/2021

Armengol recorda que amb la fi de l'estat d'alarma "no acaba el covid" i demana "un darrer esforç" a la ciutadania

La presidenta del Govern ha agraït "a tothom aquests mesos d'enorme compromís"

ARA Balears
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol, arribant al Parlament.

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha recordat aquest diumenge que amb la fi de l'estat d'alarma "no acaba el covid". Així ho ha expressat al seu compte de Twitter, on ha recollit una entrevista emesa per IB3 Televisió i en què ha demanat a la ciutadania de les Illes "un darrer esforç" per "evitar tornar enrere" en un moment en què "s'està en la recta final de la desescalada, s'està accelerant la vacunació i s'està a punt d'iniciar la recuperació".

Així mateix, la cap de l'Executiu ha volgut donar les "gràcies a tothom pels mesos d'enorme compromís" i ha assegurat que "tenim a tocar el final" d'aquesta pandèmia.

Un agraïment al qual també s'hi ha sumat el Govern en un altre missatge a Twitter, en el qual ha donat les gràcies a tots els que són una part "fonamental" de les Balears per "ser responsables, respectar les normes i salvar vides".

"Gràcies per salvar així també llocs de feina. D'ara i de demà", ha afegit l'Executiu, que a més ha donat les "gràcies per aguantar, malgrat la comprensible fatiga. Estam en la darrera fase, queda poc", conclou el missatge.

Cal recordar que aquesta passada mitjanit va finalitzar l'estat d'alarma a tot l'Estat. No obstant això, a les Illes es manté el toc de queda, una mesura que va ser aprovada dijous pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB). Amb tres vots a favor i dos en contra, els magistrats de la Sala Contenciosa varen autoritzar allargar el toc de queda –juntament amb tres mesures sanitàries més– més enllà de l'aixecament de l'estat d'alarma.

stats