Societat 23/03/2023

Una aplicació informarà de l'estat dels aparcaments públics a les platges de Menorca

Les dades se centraran en Cala en Turqueta, Son Saura i pròximament Algaiarens

Iván Martín
1 min
Representants del Consell a la roda de premsa de presentació.

CIUTADELLAEl Consell de Menorca ha llançat una aplicació gratuïta que informarà en temps real de l'ocupació dels aparcaments que gestiona la institució a diferents platges. Així, l'app Applatja oferirà la informació relativa a l'ocupació dels aparcaments de Cala en Turqueta i Son Saura. També està previst que d'aquí a poc temps s'activi el servei en els dos aparcaments públics de les platges d'Algaiarens. En el cas de Macarella, on només es pot accedir en transport públic, no serà necessari.

L'aplicació permetrà accedir a tota la informació relativa a les diferents platges del litoral menorquí i donarà a conèixer alternatives a les platges que més saturació suporten durant la temporada estiuenca, com és el cas de Son Saura i Cala en Turqueta, situades a la costa sud de Ciutadella.

A més, facilitarà tota la informació de les combinacions i els horaris del transport públic disponible per arribar als indrets visitables sense necessitat de disposar de vehicle privat. El Consell ha recordat que l'aplicació sorgeix de la necessitat d'aconseguir reduir els desplaçaments que es fan en vehicle particular per les carreteres menorquines.

stats