Societat 09/05/2019

La policia francesa va trobar a Natalia dissabte passat i la va ingressar en un hospital

El seu pare ha confirmat que ha aparegut en bon estat i desorientada

Ara Balears
2 min
Denuncien la desaparició d'una jove mallorquina a París

PalmaNatalia Sánchez, la jove mallorquina desapareguda des del passat 1 de maig a París, ha aparegut aquest dimecres sana i estàlvia, segons ha informat el pare de la desapareguda, que va viatjar a París un cop la policia francesa l'avisà. El pare ha explicat que la policia la va trobar desorientada al carrer i la va dur a l'hospital el passat dissabte. La família de la jove ha demanat temps i intimitat per recuperar la calma.

Els seus companys de pis envaren denunciar la desaparició davant la policia francesa i els pares es van traslladar a la capital francesa per seguir la investigació. La desaparició de Natalia va ser considerada "inquietant" pels investigadors francesos, que aquest dilluns van localitzar la seva motxilla, amb el seu mòbil i el seu portàtil, als voltants de la universitat.

Durant les darreres hores, la policia ha interrogat el seu entorn més pròxim i també el seu llogater perquè, el dia de la desaparició, havia quedat amb la jove perquè li lliuràs les claus del pis, ja que Natalia s'havia d'allotjar durant les darreres setmanes del curs a casa d'una altra espanyola. L'home de 42 anys ha explicat en una entrevista a 'La Vanguardia' que va estar esperant la mallorquina, però no es va presentar a la cita.

Cal recordar que Natalia, estudiant de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona, es trobava a la capital francesa des del mes de setembre fent un curs d'Erasmus que acaba d'aquí a dues setmanes. Segons una de les seves amigues, la jove mallorquina sentia que algú la seguia, però els seus companys varen pensar que exagerava. Rodrigo, un altre dels testimonis, va dir que Natalia li havia dit que se sentia tota sola a París, però que uns dies abans de la seva desaparició la va veure amb un jove.

El matí de la seva desaparició estava traslladant les seves maletes al pis d'una amiga seva, perquè s'acabava el contracte en el pis en el qual havia viscut fins llavors, al districte 14, al sud de París. Natalia va deixar dues maletes a casa de la seva amiga i li va dir que se n'anava per recuperar-ne una altra i que tornaria més tard per estudiar juntes, ja que estaven a la meitat dels seus exàmens finals. Però no va tornar a aparèixer.

stats