Societat 06/05/2019

Troben la motxilla, el mòbil i l'ordinador de la mallorquina desapareguda a París

Els seus companys van denunciar la desaparició de Natalia Sánchez Uribe el passat 1 de maig

Ara Balears
2 min
Denuncien la desaparició d'una jove mallorquina a París

PalmaLa motxilla de l'estudiant mallorquina Natalia Sánchez Uribe, desapareguda a París la setmana passada, ha aparegut amb el seu telèfon mòbil i el seu ordinador portàtil dins, segons va informar aquest dilluns la universitat en la qual estudia en un missatge al qual va tenir accés l'agència Efe.

Les autoritats franceses han obert una recerca, en col·laboració amb la Guàrdia Civil, per localitzar l'estudiant de 22 anys que cursava una beca Erasmus, la família i amics de la qual no en tenen notícies des de dijous passat.

Fonts pròximes a la recerca han indicat a l'agència Efe que la jove Natalia Sánchez Uribe, estudiant de la facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona, es trobava a la capital francesa des del mes de setembre fent un curs d'Erasmus que acaba d'aquí a dues setmanes.

Una de les seves amigues, que ha demanat no ser identificada, ha indicat a l'agència Efe que Sánchez havia manifestat la seva preocupació perquè se sentia perseguida i observada. "Feia un mes que sentia que algú la seguia, però pensàvem que exagerava perquè Natalia sempre ha estat molt espantadissa, així que no li vàrem fer molt de cas. No sabia qui podia ser, desconfiava de tothom", ha declarat la font.

El matí de la seva desaparició estava traslladant les seves maletes al pis d'una amiga seva, perquè s'acabava el contracte en el pis en el qual havia viscut fins llavors, al districte 14, al sud de París. Natalia va deixar dues maletes a casa de la seva amiga i li va dir que tornava per recuperar-ne una altra i que tornaria més tard per estudiar juntes, ja que està a la meitat dels seus exàmens finals.

No obstant això, segons va poder saber Efe, no va tornar i tampoc no va passar pel seu anterior apartament a recollir les seves pertinences, per la qual cosa els seus companys de pis varen alertar de la desaparició les autoritats franceses.

Varen ser els seus companys de pis els que en varen denunciar la desaparició davant la policia francesa. Els seus pares, residents a Mallorca i nascuts a Granada, ja s'han desplaçat a París. La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) s'ha posat a la disposició de la família de la jove desapareguda a través de la Facultat d'Economia i Empresa, segons han explicat a Efe fonts d'aquest centre acadèmic.

stats