Societat 25/11/2019

Anuncien el llançament d'un videojoc sobre el 'balconing'

Al desembre es preveu l'estrena de 'The Balcony Gameplay', basat en aquest pràctica per la qual cada estiu moren joves turistes

Maria Fuster
1 min

Palma"Aquest vídeo pot ser inadequat per a alguns usuaris", explicita a Youtube l'anunci de Balconing Simulator 2020, un videojoc que, segons els propis anunciants, s'estrenarà aquest mes de desembre i al qual tothom pot accedir amb facilitat, fent clic al missatge "ho entenc i vull continuar".

Al simulacre es pot veure un personatge, aparentment sota els efectes d'alcohol o estupefaents que camina sense estabilitat que va tirant per terra tot el que troba i que es dirigeix al balcó de l'habitació d'un hotel. Es veu la piscina i com el personatge s'hi llança.

"Fa moltes dècades que gent de tota classe es fa la mateixa pregunta: si bot, arribaré a aquesta piscina?", diu l'anunci, per acabar creant expectació, amb la promesa que amb aquesta aventura podràs conèixer la veritat que hi ha amagada darrere les piscines.

Aquest estiu la policia va multar tres persones per aquesta pràctica, per la qual perden la vida cada estiu uns quants joves turistes.

stats