Societat 11/09/2020

Antònia Barceló serà la primera comissària de la Policia Local de Palma

Abans d'assumir la direcció operativa farà sis mesos de pràctiques

Ara Balears
1 min
p

PalmaPer primera vegada a la història una dona ocuparà el lloc de comissària a la Policia Local de Palma. Antònia Barceló serà qui ocuparà aquest càrrec després d'haver aconseguit la plaça, a la qual es van presentar 23 aspirants, segons ha informat l'agència Efe. Segons ha explicat l'Ajuntament de Palma, aquesta és la primera vegada que una dona accedeix al segon major càrrec dins del cos policial.

Barceló, que aquest dijous va prendre possessió del càrrec, va entrar l'any 1985 a la Policia Local de la ciutat i ha exercit de subinspectora major al llarg de la seva trajectòria professional. Llicenciada en Dret i Psicologia, té estudis de postgrau en Criminologia, Dret Penal i Ciències Penals, a més de formació en Direcció i Gestió d'Emergències i Protecció Civil.

En la seva darrera etapa, la nova comissària va estar a càrrec de la Divisió de Policia Judicial de la Policia Local de Palma, i d'ara endavant assumirà la direcció operativa i farà costat a la prefectura, encara que abans haurà de completar un període de pràctiques de sis mesos.

stats