Daltabaix financer
Societat 11/07/2022

Amber Heard, abandonada també per la seva asseguradora

La companyia podria quedar alliberada de pagar els més de 10 milions a què va ser condemnada l'actriu per un motiu molt concret que ara haurà de valorar un jutge

2 min
Heard en un moment de la seva declaració

BarcelonaDesprés que Amber Heard fos condemnada a pagar a Johnny Depp 10,35 milions de dòlars en concepte de danys compensatoris i punitius, els problemes segueixen creixent per a ella. I és que la sentència d'un jutjat de Virgínia segons la qual l'actriu havia difamat el 2018 al seu ex portava una mala notícia adjunta que llavors ningú va saber veure. Heard esperava que la seva assegurança de responsabilitat civil, per la qual havia pagat un milió de dòlars a l'empresa New York Marine and General Insurance Co., es fes càrrec de la seva multa judicial però sembla que la companyia no pensa fer-ho.

Tot i que la pòlissa cobreix diversos tipus de conductes il·lícites, entre les quals hi ha la difamació, la web especialitzada en famosos TMZ ha assenyalat que, segons la legislació de Califòrnia –on hi ha el ranxo on viu Amber Heard–, una companyia d'assegurances no està obligada a pagar si la part assegurada ha comès la conducta il·lícita de forma deliberada. Aquest seria, segons el mencionat mitjà, el cas de Heard, que segons el jurat hauria actuat amb traïdoria amb la difamació que va cometre a l'assegurar en un article al Washington Post que havia estat víctima de la violència de gènere. És per això que New York Marine and General Insurance Co. pretén que el jutge declari que, basant-se en la pòlissa i en la llei californiana, no és responsable de pagar els danys causats per l'actriu.

"No culpo les persones que ho han vist com un espectacle ni la manera com ho han cobert els mitjans, ni els que pensen que som només dos ximples de Hollywood en el seu pitjor moment. Però el que la gent no entén és que en realitat és molt més important que això. Es tracta del nostre dret a parlar segons la Primera Esmena", va dir Heard recentment en una entrevista sobre el sonat judici que va ocupar setmanes d'atenció mediàtica als EUA i a la resta del món. L'estrella, de 36 anys, també va dir que estava sorpresa per la manera com l'han atacada a les xarxes socials i pels fans de Depp que, fins i tot als carrers propers a la sala del tribunal, sostenien cartells amb amenaces de mort contra ella.

stats