Societat 08/10/2020

Un total de 707 amarradors de diferents ports de Mallorca hauran de renovar l'autorització

Els beneficiaris que no sol·licitin el permís o ho facin fora del termini perdran automàticament la seva plaça

Ara Balears
1 min
Imatge del port de Sóller. / ÚLTIMA HORA

PalmaUn total de 707 titulars d'autoritzacions temporals per a l'ús d'amarradors en base als ports de Cala Bona, Cala Figuera, Cala Rajada, Portocristo, Portopetro i Sóller hauran de renovar les autoritzacions abans que acabi el termini de sol·licitud, el 31 de desembre. Els beneficiaris d'un amarrador que no exerceixin aquest dret de renovació, o ho facin fora del termini estipulat, perdran automàticament la seva plaça.

El Decret 11/2011, de 18 de febrer, estableix que cada tres anys els titulars dels permisos d'amarrament en base estan obligats a sol·licitar la renovació de les autoritzacions sense la necessitat de previ avís. Els tràmits es poden fer a les oficines centrals de Ports de les Illes Balears, així com a la seva pàgina web.

El procediment presencial es podrà fer de manera telemàtica a partir de l'1 de novembre, coincidint amb l'obertura de la nova seu electrònica de Ports IB. A partir del 6 d'octubre, a més, els usuaris podran utilitzar la seu electrònica per demanar cita amb el personal tècnic de Ports IB per revisar la documentació necessària per fer correctament la seva sol·licitud.

Desglossats per ports, els amarradors que han de renovar el permís són 52 del port de Cala Bona; 40 del de Cala Figuera; 11 del de Cala Rajada; 199 de Portocristo; 9 de Portopetro i 396 del Port de Sóller.

stats