Societat 03/06/2015

Amadeus es desploma gairebé un 10% després de la nova política comercial de Lufthansa

L'aerolínia alemanya cobrarà un recàrrec de 16 euros als clients que no comprin els bitllets a través de la seva pàgina web, una estratègia que castigarà el negoci del grup

Europa Press
1 min
La borsa de Madrid ha recuperat part de les pèrdues d'ahir / EFE

MadridAmadeus ha caigut un 9,7% al tancament de la sessió de la borsa d'aquest dimecres i ha liderat les caigudes de l'Íbex-35, que acabat amb un descens del 0,03%. Els inversors han penalitzat la cotització del proveïdor de serveis tecnològics per la indústria de viatges després del canvi de política comercial de Lufthansa.

L'aerolínia alemanya ha decidit aplicar un recàrrec de 16 euros a partir de l'1 de setembre als bitllets que no es comprin a través de la pàgina web de la companyia, una estratègia comercial que afectarà el servei de reserva de viatges del grup Amadeus.

Els títols d'Amadeus han patit un retrocés fins a situar-se en els 37,36 euros, en una jornada sense grans notícies pel mercat i en la que el BCE ha decidit mantenir els tipus d'interès en mínims històrics. L'aerolínia IAG ha seguit a Amadeus en les caigudes de l'Íbex-35 i ha anotat un descens del 3%, tancant en 7,412 euros el títol.

stats