Incendi
Societat 02/11/2023

La Policia creu que l'incendi de Palma podria haver estat intencionat

El foc s'ha iniciat a la bugaderia de l'habitatge i s'ha estès ràpidament per tota la casa

ARA Balears
1 min
Bombers

PalmaLa Policia Nacional sospita que l'incendi que ha provocat la greu intoxicació de les dues germanes que han estat ingressades a l'hospital podria haver estat intencionat. Segons fonts policials consultades per l'ARA Balears, fins ara la investigació apunta en aquest sentit, però estan a l'espera de l'informe de la Policia Científica per confirmar o descartar aquesta opció. A hores d'ara, les afectades, que tenen 55 i 66 anys, continuen ingressades en estat greu a la Unitat de Cures Intensives de Son Espases, segons han informat fons sanitàries.

Cal recordar que l'incident, al carrer de Francesc Martí i Mora, s'ha produït a les 07.45 hores d'aquest dijous. El foc s'ha iniciat a la bugaderia de l'habitatge i s'ha estès ràpidament per tota la casa, habitada per persones amb síndrome de Diògenes, per la qual cosa la casa estava plena d'andròmines i objectes recollits al carrer. Dels tres habitants de l'habitatge, aquestes dues dones han resultat ferides molt greus per inhalació de fum i es troben en estat crític.

Al lloc del succés hi han acudit sis unitats de bombers de Palma i diverses unitats de la Policia Local, Policia Nacional i ambulàncies. A més, la Policia ha hagut de tallar el carrer i s'han produït importants retencions al voltant de la barriada de Son Cotoner.

El SAMU 061 ha informat que, després de l'estabilització de les dues pacients per part dels equips d'emergència, les dues han estat traslladades en situació extremadament greu a l'Hospital Universitari Són Espases. Les dues dones, en el moment de la valoració, presentaven parada cardiorespiratòria, però els serveis sanitaris han aconseguit estabilitzar-les.

stats