Societat 02/07/2021

Alaior acull el cap de setmana el Concurs Nacional de Salt d'Obstacles

Hi participaran 150 cavalls entre totes les categories

Iván Martín
1 min
Responsables de la competició i de l'ajuntament en el moment de la presentació.

AlaiorUn total de 150 cavalls, 90 dels quals procedents de Mallorca, participaran aquest cap de setmana a la dessetena edició del Concurs Nacional de Salt d'Obstacles "Ciutat d'Alaior". També hi participaran 10 cavalls de Barcelona, mentre que els 50 equins restants representaran Menorca.

A excepció de l'any passat, que aquesta cita hípica es va haver de cancel·lar amb motiu de la pandèmia, el Concurs Nacional de Salt d'Obstacles s'ha anat consolidant al llarg dels anys, fins a convertir-se amb un esdeveniment de referència que reuneix als millors de genets i amazones de les Illes Balears. A més, des dels darrers anys compta també amb la participació d'alguns cavalls de la Península. Pel que fa a les categories d'aquesta competició, aniran des de la de 0,80 cm fins a arribar al Gran Premi "Ciutat d'Alaior" que se celebrarà el diumenge.

Per altra banda, el dissabte se celebrarà la segona prova més important del concurs, el V Memorial Miquel Orfila, en la categoria d'1,20 m. Cal recordar que l'entrada en aquest esdeveniment esportiu, d'aforament limitat, estarà oberta al públic en general.

stats