Societat 19/05/2021

L'Ajuntament de Palma traurà a concurs la gestió de l'Escorxador

El Consistori preveu ampliar l'ús de les instal·lacions amb un nou espai cultural

ARA Balears
1 min
S'escorxador, a Palma

PalmaL'Ajuntament de Palma traurà a concurs la gestió conjunta dels locals de l'Escorxador. De moment ja s'han enviat els plecs als serveis jurídics perquè siguin validats, segons ha informat el portaveu municipal, Alberto Jarabo, en una roda de premsa aquest dimecres.

Aquest mateix matí el Consistori s'ha reunit amb Mercasa, l'actual gestor de l'espai. "La relació amb ells ha estat excel·lent en tot moment i hi ha un acord entre les dues parts perquè Mercasa no continuï", ha comentat Jarabo, el qual ha reiterat que la decisió és de "mutu acord".

El portaveu ha indicat que la nova licitació que mantindrà els usos actuals de l'Escorxador i que s'ampliarà l'ús amb un nou espai cultural més. "Entenem que els operadors actuals i els residents estan satisfets", ha afegit.

Així i tot, Jarabo ha reconegut que "hi ha algunes friccions" entre els actuals inquilins dels locals i Mercasa, perquè els llogaters varen sol·licitar que d'aquí a final d'any hi hagués una rebaixa en el preu del lloguer. "Hem insistit a Mercasa que es pugui facilitar la rebaixa", ha dit el portaveu.

stats