Societat 09/11/2020

L'Ajuntament de Palma retirarà 100 tones d'enderrocs i fems a l'Aranjassa

La Regidoria d'Infraestructures reclamarà a l'àrea de Medi Ambient de Cort que en "localitzi" els responsables

Ara Balears
1 min
Residus al camí de les Argiles.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha començat a retirar aquest dilluns fems i enderrocs acumulats al camí de les Argiles, a prop de l'Aranjassa. Es calcula que els pròxims tres dies es retiraran 100 tones de residus abandonats al llarg de 700 metres de la via, pròxima al punt verd de Sant Jordi.

"Els veïns d'aquesta zona havien reiterat aquesta queixa, hem hagut d'actuar per l'incivisme d'alguns ciutadans que llencen enderrocs", ha afirmat la regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, en una nota de premsa. La Regidoria d'Infraestructures reclamarà a l'àrea de Medi Ambient de Cort que en "localitzi" els responsables.

Dos agents ambientals d'Emaya han aixecat aquest dilluns diverses actes amb les dades de la procedència dels enderrocs de l'Aranjassa. L'acció, que té un cost aproximat de 25.000 euros i permet generar cinc llocs de feina, cerca posar fi als abocaments a la zona, segons l'Ajuntament de Palma. També vol atendre una demanada dels residents, que reivindicaven una neteja a fons.

stats