Societat 10/02/2020

L'Ajuntament de Palma destina 1,2 milions d'euros a rehabilitar el barri del Camp Redó

S'hi durà a terme la instal·lació de noves voreres i d'un nou sistema d'enllumenat i clavegueram i la rehabilitació dels edificis

Ara Balears
1 min
01. Bloc 8 de Corea. 02. Jessica Silva i José Carlos Rodríguez. 03. Biel Guardiola. 04. Sara Amador.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha invertit 1,2 milions d'euros en la reparació del barri del Camp Redó. Amb aquesta inversió s'hi durà a terme la instal·lació de noves voreres i d'un nou sistema d'enllumenat i clavegueram, així com la rehabilitació dels edificis.

Aquest projecte se centra a rehabilitar 2.200 metres quadrats de carrers i voreres, renovar 18 fanals i plantar 13 arbres nous, que se sumaran als 14 que es varen sembrar el desembre passat en aquest barri. El batle de Palma, José Hila, ha assenyalat que, a més de millorar les voreres dels carrers de Joan d’Àustria, Alfons el Savi, Cotlliure i Felip II, l'empresa municipal de neteja Emaya canviarà el sistema de clavegueram de la zona.

A més, ha destacat que l'àrea municipal d'Urbanisme ha subvencionat una línia d'ajudes per arreglar els edificis del Camp Redó, una actuació que permetrà millorar l'espai urbà del barri i millorar les condicions dels edificis privats.

stats