Societat 24/05/2022

L’Ajuntament de Palma reconeix que falta personal per atendre sol·licituds urbanístiques

L'agenda per fer consultes s'obre automàticament cada 40 dies i es completa ràpidament

ARA Balears
1 min
Vista general de Palma.

PalmaL'àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Palma ha reconegut aquest dimarts que falta personal per atendre les sol·licituds d'Informació Urbanística i ha assegurat que s'està fent "tot el possible" per revertir aquesta situació.

En una nota de premsa, el departament ha explicat que a principi de juliol s'incorporarà un arquitecte tècnic al servei i que està previst publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) la convocatòria per cobrir la plaça de cap de servei.

Cada 40 dies

Segons recull Europa Press, el Consistori ha detallat que l'agenda per fer consultes s'obre automàticament cada 40 dies i es completa ràpidament perquè l'arquitecte només pot atendre dos dies a la setmana.

També ha apuntat que el departament treballa amb l'Institut Municipal d'Innovació (IMI) per canviar l'agenda d'informació urbanística i que s'adapti a les necessitats del servei, així com que els ciutadans puguin demanar cites presencials, per videoconferència o telefòniques.

En tot cas, l'àrea que coordina Neus Truyol ha recordat que no hi ha cap queixa quant a les cites per a Gestió Urbanística, Activitats i Obres i que, en aquest cas, el temps màxim d'espera és d'una setmana.

stats