Societat 29/11/2020

L'Ajuntament de Palma incorpora noves aturades a la línia 1 d'autobús

A partir de dimarts passarà també per Instituts, Comte Sallent, plaça Espanya i Sindicat

Ara Balears
2 min
Un autobús de l'EMT. / ISAAC BUJ

PalmaL'Ajuntament de Palma ha informat aquest diumenge que a partir de dimarts la línia 1 de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) –que parteix de Portopí i discorre per l'estació marítima i el passeig Marítim fins al passeig Mallorca– incorporarà quatre noves aturades: Instituts, Comte Sallent, plaça Espanya i Sindicat. Així, les freqüències seran de 30 minuts i les primeres sortides es faran des del Sindicat a les 7.05 en horaris laborables i a les 6.41 des de Portopí.

L'ampliació del recorregut d'aquesta línia forma part del Pla de retorn de les línies en el qual treballa l'EMT per recuperar les línies que, com la L1, es varen haver de reformular amb la crisi del covid-19. Els horaris de la L1, a més, s'han adaptat als del centre de Formació Professional situat al dic de l'Oest, d'acord amb les seves peticions. Aquí es poden trobar els canvis detallats.

En aquest sentit, l'EMT recorda que tota la flota està equipada amb mampares, dispensadors de gel hidroalcohòlic homologats per les autoritats sanitàries a les entrades dels busos i que els vehicles viatgen amb les finestres obertes per afavorir la circulació d'aire. A més, els busos es netegen amb productes desinfectants diàriament. A banda d'això, recomanen validar els viatges amb targeta ciutadana o bé amb l'import exacte, i es recorda que l'ús de la mascareta és obligatori al transport públic.

stats