Societat 02/04/2019

L'Ajuntament de Maó introdueix clàusules socials per a la borsa de treball de socorristes

Les vacants aniran destinades a les platges del Grau i sa Mesquida

Ivan Martín
1 min
El consistori de Maó ha donat a conèixer les bases de la convocatòria per a la borsa del servei de socorrisme.

MaóEl tribunal que s'encarrega d'elegir les persones que es presentin a la convocatòria de l'Ajuntament de Maó per a la creació d'una borsa de treball de socorristes d'activitats aquàtiques en espais naturals ha establert com a criteri de desempat afavorir aquelles dones que hagin estat víctimes de violència de gènere per una sentència ferma. El criteri de desempat respon a la inclusió de clàusules socials.

Entre aquestes clàusules, també hi trobam l'acreditació d'alguna discapacitat, tenir més experiència laboral, l'obtenció de més puntuació a les proves físiques, tenir càrregues familiars, ser major de 45 anys i no haver estat objecte de remoció d'un treball del mateix cos, escala o especialitat. El termini per a presentar sol·licituds finalitzarà el pròxim dia 11.

Les vacants aniran destinades a les platges del Grau i sa Mesquida. El contracte de treball serà de 40 hores setmanals, de dilluns a diumenge, en règim de torns i amb el descans setmanal que estipula la llei. Els aspirants han de disposar de la titulació per exercir de socorrista i el certificat A2 o equivalent de català. També se sotmetran a unes proves físiques.

stats