Casament
Societat 12/06/2023

Així ha sigut el casament de Rigoberta Bandini amb Esteban Navarro

La cantant d''¡Ay, mamá!' va sorprendre el seu marit dedicant-li una cançó

2 min
Rigoberta Bandini al Palau Sant Jordi.

BarcelonaRigoberta Bandini, nom artístic de la cantant i actriu Paula Ribó, ha fet oficial aquest dissabte el seu matrimoni amb el còmic Esteban Navarro. La parella, que fa quatre anys que van començar la seva relació i tenen un fill en comú, es va casar el 18 de maig a l'Ajuntament de Barcelona en una cerimònia oficiada per l'alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, però ha estat aquest cap de setmana quan han celebrat amb amics i familiars el seu matrimoni. La cantant d'¡Ay, mamá! i el seu company, que forma part de Venga Monjas, van preparar una festa en què hi va haver molta música.

Segons les imatges que han compartit a les xarxes diversos convidats, el ja matrimoni va optar per un estil bastant clàssic. Ella anava amb un vestit de núvia d'escot paraula d'honor i faldilla voluminosa de tul, mentre que ell va triar un vestit blau fosc amb armilla i corbata. No va ser l'única roba que van portar durant la cerimònia. Quan va arribar el moment del ball, Navarro es va posar un xandall de pantaló curt d'estil anys 80 amb una ronyonera a conjunt, mentre que Ribó va canviar la faldilla de tul per una faldilla curta blanca amb una americana a conjunt i unes sandàlies d'estil grec.

La música va tenir un paper molt important. El còmic va entrar a la cerimònia acompanyat de la seva mare mentre sonava el tema principal de la sèrie Mr. Bean, Ecce Homo, Qui Est Faba. A l'hora de fer els vots matrimonials, Bandini va triar que tinguessin format de cançó. En els vídeos que han transcendit es pot veure la núvia cantant-li al nuvi un tema en què l'anomena forever crush. Esteban no pot contenir l'emoció i plora mentre ella canta. La lletra de la cançó diu: «Tranquilos y sin dudarlo nos fuimos acercando; sabíamos que algún día podía pasarnos; sin dudas tú eres para mi un 'forever crush'; de todas las personas que podía imaginar; no hay nadie como tú; no hay duda de que tú eres para mí un 'forever crush'».

Un altre dels protagonistes de la festa va ser Nico, el fill de la parella. El nen, de tres anys, va ser l'encarregat de portar els anells. Paula Ribó, que ha explicat en moltes entrevistes que sempre havia volgut ser mare, es va quedar embarassada quan feia poc que havia començat la seva relació amb el còmic de Venga Monjas. "Em vaig quedar embarassada quan portava sis mesos amb la meva parella. Sempre havia volgut ser mare però estava cagada perquè Rigoberta estava en un calaix. I et fiquen tantes pors que me n'alegro que tot estigui funcionant. Tant de bo hi hagi noies de generacions més joves que la meva que vegin que pots tenir un fill i continuar. Sense ser Beyoncé, com una persona normal", reflexionava la cantant en una entrevista a Vogue.

Abans de casar-se, la parella i el seu fill, acompanyats de la mare de Ribó i Esteban, han estat un mes instal·lats a Miami. Com a resultat d'aquesta estada a la ciutat nord-americana la cantant ha tret el single Miami Beach, que estrenava el 19 de maig, l'endemà del seu casament a l'Ajuntament de Barcelona.

stats