Societat 04/05/2021

Aixequen gairebé 200 actes per incomplir la normativa contra el covid a les Illes en un cap de setmana

Agents municipals, de la Policia Nacional i inspectors del Govern van intervenir a tres festes a Palma entre divendres i dissabte

1 min
L'operatiu extraordinari que va anunciar la Conselleria es va posar en marxa la setmana passada. / ISAAC BUJ

Els equips formats per agents de la Policia Nacional, de la Policia Local i inspectors de les conselleries de Turisme i Salut han aixecat 177 actes per incomplir les mesures contra el covid-19 aquest cap de setmana a les Balears. Segons ha informat la Policia Nacional, 61 de les actes es corresponen a divendres, 88 a dissabte i 28 a diumenge.

On més actes es van aixecar va ser a Palma, amb un total de 196. Li segueix Manacor, amb 23; Eivissa, amb 15; Maó, amb 11 i Ciutadella, amb 5. Concretament a Palma es van fer 233 actuacions. Destaquen intervencions a reunions de persones al carrer que no respectaven les mesures sanitàries, així com en festes il·legals.

Concretament, divendres a les 23.30 h els agents i inspectors van intervenir una festa amb 17 persones, que varen sancionar. A més, a les 22.10 h de dissabte varen dissoldre una festa al polígon de Can Valero amb 16 persones. Finalment, a les 23.55 h, van actuar a una altra festa, al barri de Bons Aires, amb nou persones.

stats