Societat 03/01/2021

Afedeco critica l'apagada definitiva dels llums de Nadal de Palma

L'Ajuntament va anunciar ahir que desmuntarà l'enllumenat el 6 de gener

Ara Balears
1 min
Llums de Nadal

PalmaLa patronal del comerç Afedeco ha criticat l'Ajuntament de Palma per haver apagat tota la il·luminació nadalenca que havia instal·lat als carrers de la capital. Al seu compte de Twitter, l'associació de petits i mitjans comerciants subratlla que quan es varen endurir les restriccions preventives de coronavirus a principis de setmana el Consistori "va prometre mantenir-los encesos fins a les vuit", coincidint amb l'hora de tancament de les botigues.

"Tant de mal hem fet els ciutadans per merèixer això?", demana Afedeco a la publicació acompanyada amb una imatge del carrer de Palma sense llums de Nadal. Per la patronal, és un "dispendi" de recursos públics instal·lar l'enllumenat nadalenc i tenir-lo apagat per desincentivar els veïns que surtin al carrer.

"La situació d'alarma ja existia" quan es va decidir il·luminar els carrers com cada any, afegeixen. "Tenim la sensació que s'estan llençant els doblers de tots els ciutadans en el pitjor moment econòmic", lamenten.

L'Ajuntament de Palma va anunciar dissabte que els llums de Ciutat s'apagaven definitivament i que es desmuntarien el 6 de gener en lloc de després de Sant Sebastià, com era habitual. L'únic dia que es tornaran a encendre serà el 5 de gener durant la retransmissió de la cavalcada dels Reis, que s'emetrà per IB3.

stats