Societat 19/07/2019

Paralitzen una obra que pretenia tancar el camí públic de la Galera, a Banyalbufar

L'Agència de Defensa del Territori i l'Ajuntament del municipi ja han obert un expedient per les obres sense llicència presumptament fetes per un particular

Ara Balears
1 min
Paralitzen una obra que pretenia tancar el camí públic de la Galera, a Banyalbufar

PalmaL'Agència de Defensa del Territori (ADT) i l'Ajuntament de Banyalbufar han paralitzat i obert un expedient per unes obres sense llicència presumptament fetes per un particular, que pretenia tancar l'accés al conegut camí públic de la Galera. La instal·lació consisteix en dos pilons de formigó que haurien tancat un tram situat al Paratge Natural de la Serra de Tramuntana que és Patrimoni Mundial de la Unesco.

D'aquesta manera, l'ADT ordenarà la demolició de les obres i obligarà que siguin esbucades. L'agència va informar recentment que s'han dut a terme 261 demolicions d'obres il·legals durant aquesta darrera legislatura. Aquesta xifra contrasta amb les actuacions realitzades per l'agència durant la legislatura anterior de José Ramón Bauzá, ja que només es van fer 19 esbucaments. Durant aquest darrer any s'han executat un total de 60 demolicions a Mallorca, segons va detallar l'entitat dependent del Consell.

stats