Medi Ambient
Societat 16/07/2023

Activistes de Futuro Vegetal ruixen amb pintura un megaiot a Eivissa per protestar contra la crisi climàtica

L'acció posa punt final a la campanya 'Jets and yachts, the party is over', convocada pel moviment Extinction Rebellion

ARA Balears
1 min
Els activistes davant el megaiot

PalmaDos activistes de l'organització ecologista Futuro Vegetal han ruixat amb pintura un megaiot per protestar contra la crisis climàtica. Segons ha explicat l'organització en un comunicat i ha recollit Europa Press, l'acció de protesta ha tingut lloc aquest diumenge al voltant de les 9 h i amb ella es posa punt final a la campanya 'Jets and yachts, the party is over' (Jets i iots, la festa s'ha acabat), convocada pel moviment Extinction Rebellion Ibiza.

Els activistes han ruixat amb pintura un megaiot

"L'únic motiu pel qual es manté un sistema econòmic que du al col·lapse ecosocial és per sostenir els privilegis d'aquesta petita classe privilegiada", ha expressat Futuro Vegetal en relació amb la propietària de l'embarcació.

Els activistes han mostrat una pancarta en la qual es podia llegir 'You consume other's suffer' ('Tu consumeixes, els altres sofreixen') i han assegurat que "són les persones que estan al cim de la piràmide social les que posen la vida del planeta al seu servei i forcen la gent a fer feina per sostenir el seu sistema, explotant animals i destruint el territori sense importar quant de sofriment i morts impliqui".

stats