Societat 24/08/2018

Acta d'inspecció a 18 locals de lloguer de patinets i 'segways' a Palma

La Policia Local vol verificar, a la Platja de Palma, que els locals tenen la documentació pertinent

Ara Balears
1 min
Patinets i 'segways' a Palma

PalmaDins de les polèmiques generades pels Vehicles de Mobilitat Personal (VMP), com patinets, 'segways' i similars, que envaeixen l'espai dels vianants, la Policia Local ha aixecat acta d'inspecció a 18 locals de la Platja de Palma dedicats al lloguer d'aquests vehicles, dins el servei de reforç dut a terme aquest estiu.

La campanya d'inspeccions vol verificar que els locals tenen la documentació necessària per mantenir l'activitat i comprovar l'estat de les instal·lacions, segons l'àrea delegada de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Palma. Els agents cerquen, precisament, la declaració responsable d'inici d'activitat i de la documentació tècnica de l'establiment, a més de l'assegurança de responsabilitat civil obligatòria en vigor.

A la vegada, els agents han efectuat controls de circulació d'aquest tipus de vehicles a les zones de Can Pastilla, es Carnatge i la Platja de Palma, i que continuaran fins a final d'estiu.

Cort ha avançat la intenció del cap de la Policia Local de Palma, Josep Palouzié, de reunir-se amb els responsables de les cases de lloguer per "un millor coneixement de la situació actual de la problemàtica suscitada per la circulació inadequada dels vehicles VMP per les vies i espais de Palma".

stats