Societat 21/08/2018

A la presó per abusar de dues menors en una platja d'Almeria

Els crits de la gent que s'hi va acostar van fer que l'agressor marxés corrents

Efe
1 min
Un socorrista a la Platja Gran de Platja d'Aro, on l'Ajuntament ha prohibit fer-hi nudisme / ACN

AlmeriaUn jutjat d'Almeria ha decretat l'ingrés a la presó d'un home que hauria abusat sexualment de dues adolescents, de 14 i 15 anys, el 8 d'agost. Els fets haurien passat en una platja de la localitat de Vera, a la província Almeria, mentre les dues menors estaven estirades en unes gandules de la platja.

Les menors havien quedat amb un grup d'amigues, però en un moment de la nit van allunyar-se del grup. Va ser llavors quan l'agressor, de 23 anys, va aparèixer i va abusar d'una d'elles. En adonar-se del que estava passant, la resta d'amigues van començar a cridar i a llançar-li sorra de la platja perquè parés. Lluny de fer-ho, però, l'home va dirigir-se a la segona gandula i va fer tocaments a la segona menor.

Gràcies als crits de les amigues, però, un altre grup de joves va acostar-se al lloc dels fets i això va fer que l'agressor fugís i els presents poguessin trucar als serveis sanitaris perquè atenguessin les menors.

En poques hores, i gràcies a la col·laboració de les víctimes i els testimonis, la Guàrdia Civil va aconseguir identificar l'autor dels abusos i va detenir-lo a primera hora de la tarda del dia 10 d'agost, dos dies després d'aquella matinada. Segons informa l'agència Efe, l'home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'abusos sexuals a la localitat de Cuevas del Almanzora, a Almeria.

stats