Tres de les cinc cases més cares d'Espanya són a Mallorca

Les dues que tenen el preu més elevat es troben a Màlaga 

Tres de les cinc cases més cares de tot l'Estat són a Mallorca, segons el darrer estudi fet per Idealista , que recull les deu propietats més exclusives d'Espanya. El Palau de Puigpunyent, amb 2.800 metres quadrats, 14 banys, ascensor, biblioteca i una capella privada, és la tercera més cara de l'Estat i la més cara de les Balears, amb un preu 26,5 milions d'euros. 

La Casa Rural de Valldemossa se situa en la quarta posició del rànquing estatal. Amb 80 habitacions, 300 hectàrees de terreny i quasi 6.000 metres quadrats construïts, el seu preu és de 23 milions d'euros. La cinquena es troba al Port d'Andratx i és una casa que es troba a primera línia de mar i que té set habitacions i un preu de 22 milions d'euros. 

Aquesta llista l'encapçalen dues vil·les de Màlaga. La més cara de tot l'Estat és la vil·la Cullinan, situada a Benahavís, que té un preu de 32 milions d'euros i té deu habitacions, piscina interior i exterior i un gimnàs, entre altres instal·lacions. La segona es troba a la mateixa regió, i té, a més de 17 banys, un garatge amb capacitat per a 12 cotxes.

 

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF