Posposen una setmana un judici per una doble violació a Alcúdia

Un dels testimonis considerats essencials no havia pogut assistir a la cita i dos dels advocats han alegat que feia poc que se'ls havia assignat el cas

L'Audiència de Palma ha acceptat postposar una setmana el cas d'una presumpta doble violació que succeí a Alcúdia l'any 2015 a petició de totes les parts. El judici tindrà lloc el divendres 7 de desembre a les 10 del matí, ja que aquest divendres un dels testimonis considerats essencials, el metge forense que va atendre la víctima, està de permís i no ha pogut assistir al judici. D'altra banda l'advocat de la presumpta víctima així com l'advocat dels acusats, han al·legat que feia només dos dies que se'ls havia assignat el cas. Així doncs, el tribunal ha acceptat l'ajornament d'una setmana.

Els fets que es jutjaran es produïren el mes de maig de 2017, quan els dos acusats s'oferiren a acompanyar la víctima a casa seva després de conèixer-la a la discoteca Màgic del Port d'Alcúdia. Una vegada en el portal aconseguiren que ella accedís a pujar amb ells al pis on, en contra de la seva voluntat, ambdós l'haurien agredit sexualment amb accés carnal.

La fiscalia demana per a ells una pena de 14 anys de presó i una indemnització de vint mil euros cap a la víctima.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF