Publicitat
Publicitat

Pocs núvols a curt termini, risc de xàfecs entre divendres i dissabte

Avui hi haurà alguns intervals de núvols a l'est, al migdia l'ambient serà menys calorós a l'interior i al Pirineu

Encetem aquest dimecres amb temperatures un o dos graus més baixes que ahir a molts indrets, però en general el canvi és poc notori. Només en algunes valls del Pirineu el termòmetre ha arribat a baixar aquesta nit per sota dels 5 graus. Al migdia l'ambient no serà gaire calorós, a l'est no es passarà dels 20 graus en molts casos, i a l'interior les temperatures tampoc pujaran tant com els dies anteriors.

El dia ha començat amb núvols baixos en àmbits com la Garrotxa i el Ripollès, que no trigaran a desfer-se. Durant el dia se'n formaran d'altres sobretot a la costa i al Prelitoral, sempre amb més sol que núvols. Demà augmentaran els núvols prims i en conjunt predominaran les clarianes, però a la tarda descarregaran ruixats al Pirineu Occidental i al voltant dels Ports de Beseit. 

Entre divendres i dissabte el temps serà molt més variable i insegur, descarregaran ruixats i tempestes de tarda a moltes comarques. Divendres els xàfecs seran més probables a l'oest i al sud, i en canvi dissabte afectaran més indrets de la Catalunya Central i de les comarques interiors de Girona. 

Tot i aquest canvi de temps, per ara els mapes del temps fan pensar en una primera meitat de la Setmana Santa amb un temps molt tranquil, amb molt de sol i amb temperatures força normals per a l'època. Encara és molt aviat per entreveure com podrien ser els dies festius.

A http://ara.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre municipi.

Ens han dit adeu