Més de 70 investigadors es reuneixen per debatre sobre els aliments rellevants per a l'envelliment

És una iniciativa del Grup de Recerca en Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu de la UIB 

El Grup de Recerca en Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu de la Universitat de les Illes Balears ha reunit 70 investigadors de 30 països diferents per debatre  sobre els components alimentaris biològics actius en oxidoreducció que són rellevants per a l'envelliment.

A la jornada, que ha començat aquest dijous i continuarà divendres, hi han intervingut el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; el director general d'Innovació i Recerca, senyor Josep Lluís Pons; el president de la COST Action NutRedOX, doctor Mustapha Cherkaoui; la vicepresidenta de la COST Action NutRedOX, doctora Agnieszka Bartoszek, i l'investigador principal del Grup de Recerca en Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu de la UIB i del CIBEROBN, el doctor Josep A. Tur.

Es parlarà des de diferents disciplines, de l'estudi de components alimentaris biològics actius en oxidoreducció que són rellevants per a l'envelliment, la salut, el funcionament i la vulnerabilitat a malalties de l'organisme.

Etiquetes

EDICIÓ PAPER 19/08/2018

Consultar aquesta edició en PDF