Detinguts quatre joves pel robatori a taxistes a Palma

Els detinguts són tres homes brasilers d'uns 23 anys i una dona ucraïnesa de 20 anys

La Policia Nacional ha detingut quatre joves com a presumptes responsables dels atracaments perpetrats les darreres setmanes als taxistes de Palma. Els detinguts, acusats de robatori amb violència i intimidació contra els taxistes i també contra un jove al qual varen assaltar al carrer, utilitzaven l'agressió física per cometre els seus delictes, segons ha explicat la policia en un comunicat.

Les recerques varen començar el 17 de desembre, quan es va rebre la denúncia d'un robatori amb violència a un jove, a qui varen copejar, varen intimidar amb un ganivet i varen obligar a treure diners d'un caixer de la zona de Gomila.

La policia ha assegurat que en tots aquests casos es va recórrer a l'agressió física sense que hi hagués provocació prèvia i ha indicat que als tres taxistes se'ls varen sostreure diners en efectiu, mòbils, tauletes electròniques i altres efectes personals.

Els detinguts són tres homes brasilers d'uns 23 anys i una dona ucraïnesa de 20 anys i les detencions es varen fer dilluns passat. Dues es varen dur a terme a Palma i les altres varen tenir lloc a Lloret de Vistalegre i a Marratxí.

La dona va ser posada en llibertat amb càrrecs després de comprovar que no tenia participació directa. A més, la policia ha constatat que aquest grup no té relació amb els dos menors detinguts la setmana passada pel robatori amb violència a un taxista a Pere Garau.

EDICIÓ PAPER 18/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF