Demanen 22 anys de presó per a un acusat d'abusar dels seus dos nets menors a Maó

En el cas d'una de les víctimes, els fets que es jutjaran van ocórrer entre el 2005 i el 2011, quan residia en acolliment familiar amb els seus padrins

L'Audiència de Balears jutjarà dijous a Maó un acusat d'abusar sexualment dels seus dos nets simulant jocs, uns fets pels quals la Fiscalia demana que sigui condemnat a 22 anys de presó.  En el cas d'un dels menors, els fets que es jutjaran van ocórrer entre el 2005 i el 2011, quan residia en acolliment familiar amb els seus padrins.

Segons l'escrit d'acusació de la Fiscalia, l'home, amb el propòsit de satisfer els seus instints sexuals, en diverses ocasions va aprofitar que el menor acudia a la seva habitació a dormir per requerir-li sexe oral simulant un joc.  Amb un dels dos menors també va aprofitar, presumptament, moments en els quals anava a dormir la migdiada per a les mateixes finalitats. El menor va incitar al col·legi els seus companys de classe a realitzar jocs sexuals.

La Fiscalia demana per a l'acusat una condemna de 10 anys per abús sexual continuat segons el Codi Penal de 2003 i una altra de 12 anys pel mateix delicte en aplicació de la redacció de 2015. Reclama, a més, la prohibició de comunicar-se o acostar-se a menys de 500 metres als seus dos nets durant 15 anys i  que els indemnitzi pels danys morals soferts.  El judici davant la Secció Segona de l'Audiència de les Balears tindrà lloc a Maó dijous que ve.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF