El Club Nàutic de Portocristo nega tracte de favor cap a Rafel Nadal

L'entitat assegura que ha tramitat la sol·licitud del tennista manacorí per amarrar el seu catamarà igual que la de qualsevol altre soci

El Club Nàutic de Portocristo ha negat que hagi donat tracte de favor a Rafel Nadal després d'haver demanat al Govern l'autorització per remodelar les instal·lacions perquè el tennista manacorí pogués amarrar-hi el seu catamarà de 24 metres d'eslora i 12 de mànega.

"El Club Nàutic és una entitat privada (...). Té 300 socis, entre els quals es troba el reconegut esportista Rafel Nadal", diu el comunicat, en què s'aclareix que l'entitat "rep nombroses sol·licituds dels seus socis". "Totes, sense excepció, són tramitades, com no podria ser d'una altra manera", continua.

Josep Ferrà: "És estrany que Nadal compràs un catamarà d'aquestes dimensions si no el podia posar dins el port"

El comunicat també explica que Nadal, "com a soci del club, va realitzar una sol·licitud respecte de la possibilitat d'amarrar una embarcació d'unes característiques similars a la que manté en l'actualitat, incrementant-se la mànega".

El Club Nàutic de Portocristo reitera que "com amb qualsevol altra sol·licitud" d'un soci, "la junta directiva va decidir demanar una autorització temporal per amarrar l'embarcació" de Rafel Nadal. Per aquest motiu, es va aportar "un projecte i un estudi elaborat pels enginyers".

La nota de premsa recorda que la sol·licitud "va tenir una resolució favorable" i que es va fer "una autorització temporal d'un any renovable". Per acabar, se subratlla que no ha estat necessari fer "cap obra" al moll del club.

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF