Societat 30/08/2019

Josep Ferrà: "És estrany que Nadal compràs un catamarà d'aquestes dimensions si no el podia posar dins el port"

MÉS per Mallorca demanarà dilluns al Parlament que presentin la documentació de l'expedient de remodelació del Club Nàutic de Portocristo

Ara Balears
2 min
Gent Rafa Nadal encarrega un iot de superluxe  i es ven el ‘Beethoven’ per 2,6 milions

PalmaMÉS per Mallorca demanarà dilluns al Parlament si hi ha hagut "tracte de favor" amb Rafel Nadal després de conèixer la notícia que el Govern ha autoritzat la remodelació del Club Nàutic de Portocristo per poder amarrar-hi el nou catamarà de 24 metres d'eslora i 12 de mànega del tennista, com va avançar 'Diario de Mallorca'.

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha assegurat a l'ARA Balears que "és molt estrany que Rafel Nadal compràs un catamarà d'aquestes dimensions si no el podia posar dins el port". Ferrà ha dit que en demanaran els informes al Parlament i que "no descarten altres accions". A més, ha recordat que el PSIB, a través de la Conselleria de Mobilitat, duu la gestió dels ports.

Segons ha informat 'Diario de Mallorca', des de la Conselleria de Mobilitat i Transports han negat l'existència d'un tracte diferenciat i han apuntat que "no sabien que fos el tennista, ja que el projecte es va presentar com una remodelació d'amarraments del pantalà número 8".

La nova nau té una eslora de 23,9 metres i set cabines de luxe que poden acollir fins a 12 persones. La cambra principal és una 'suite' que té un llit doble orientat a la terrassa de proa, a més de vestidor, escriptori i bany amb dutxa. Segons la web de l’empresa, aquest model incorpora porticons clàssics d’acer inoxidable, cobertes amb terra de teca, uns grans baluards i una plataforma de popa que permet carregar joguines aquàtiques i motos d’aigua. Altres detalls són una piscina d’hidromassatge i un bar.

Pilar Costa: El Govern no vigila a qui es lloguen els amarraments"

La consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, i portaveu del Govern, Pilar Costa, ha assenyalat aquest divendres després del Consell de Govern que l'Executiu "no vigila a qui es lloguen els amarraments". "És el club nàutic qui presenta el projecte i que gestiona els amarraments. Ports de les Illes Balears només avalua que sigui correcte a escala tècnica", ha comentat.

Costa ha destacat que al projecte presentat pel Club Nàutic de Portocristo no hi va haver "cap augment de superfície". "També es va avaluar la maniobrabilitat i tot era correcte. Als projectes no s'explica qui llogarà els amarraments", ha reiterat la consellera.

stats