AENA, l'Autoritat Portuària de Balears, Bolsonaro i Alzina Living, nominats al Premi Ciment del GOB

El Cofib, Fridays For Future, Mallorca Blue i Plataforma Antiautopista opten al Premi Alzina

El GOB ha nominat el gestor aeroportuari AENA; l'empresa de lloguer turístic de Son Espanyolet Alzina Living; el president brasiler, Jair Bolsonaro, i l'Autoritat Portuària de Balears al Premi Ciment, que concedeix anualment als qui considera que danyen el medi ambient. També està nominats al seu premi més crític el Consell de Mallorca per l'hotel Don Pedro i el Safir Palace d'Andratx.

En el costat oposat de la balança, el GOB-Mallorca ha nominat al seu premi Alzina, en reconeixement per la seva aportació positiva al medi ambient, els voluntaris del centre del Consorci de Recuperació de la Fauna (Cofib), el moviment Fridays For Future, Mallorca Blue, la Plataforma Antiautopista, la Plataforma contra els Tractats de Lliure Comerç i l'entitat ciutadana Son Espanyolet Residencial.

El GOB Mallorca farà lliurament dels seus premis anuals en la gala Alzina i Ciment, el 5 d'octubre, en el marc del tradicional sopar per a socis i simpatitzants, que enguany es farà a Capellà, al cim del puig de Randa.

EDICIÓ PAPER 29/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF