L'Ajuntament de Palma apagarà mitja hora els llums nadalencs amb motiu de la Cimera del Clima de Madrid

També s'adhereix a la iniciativa 'Un arbre per Europa' per visibilitzar la importància del desenvolupament sostenible des de l'àmbit municipal

L'Ajuntament de Palma apagarà dissabte entre les 20 i les 20.30 h els llums nadalencs de tota la ciutat en compliment d'una iniciativa de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies amb motiu de la Cimera del Clima que es fa aquests dies a Madrid. També s'apagaran els llums del castell de Bellver.

Fonts de la institució municipal han explicat en un comunicat que s'adhereixen a la iniciativa 'Un arbre per Europa' organitzant un acte públic on el batle, José Hila, plantarà un arbre per "donar visibilitat a la importància del desenvolupament sostenible en l'àmbit local".

El Consistori també farà altres accions com ara un videomapping, que es projectarà aquest vespre sobre la façana de l'Ajuntament per alertar dels riscos del canvi climàtic. També s'il·luminarà aquest edifici amb llum verda des d'aquest dimecres fins dia 13 i a partir de dimarts s'exhibiran dues pancartes al balcó consistorial.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF