Salut i nutrició 21/03/2018

Els reptes dels serveis públics de salut, als 'Dijous Infermers'

El sociòleg Juan Hernández Yáñez parlarà de la campanya 'Nursing now' al Col·legi d'Infermeria de Balears

Aina Solano
1 min
El sociòleg i divulgador Juan Hernández Yáñez analitzarà aquest dijous els reptes de l'Infermeria a Palma.

PalmaQuins són, en l'àmbit estatal i internacional, els reptes actuals dels serveis públics de salut? Com poden contribuir les infermeres per aconseguir superar aquests reptes? Quines són les millores provades en la gestió infermera integral de les cures de llarga durada? Aquestes i altres qüestions es debatran aquest dijous a la jornada ‘Infermeria, ja!’, organitzada pel Col·legi Oficial d’Infermeria de les Balears dins els seus #DijousInfermers.

A la jornada, que tindrà lloc aquest dijous a partir de les 17 hores a la seu de l’organització col·legial, s’analitzarà la campanya ‘Nursing now’ de l'International Council of Nurses de la mà del sociòleg, investigador, consultor i divulgador especialitzat en salut Juan Hernández Yáñez. Aquesta campanya inclou una llista d’objectius a complir per les infermeres abans del 2020.

Durant el debat també es posarà damunt la taula una altra qüestió: Per què els problemes del segle XXI només poden ser superats amb més (i millors) infermeres?

La jornada es retransmetrà en directe de manera gratuïta per 'streaming' seguint l'enllaç http://www.rtvnotycias.es/coiba/0_index1.asp

stats