Política 29/04/2016

L’Executiu es personarà en el cas judicial del Rocamar

J.p.
1 min
L’hotel Rocamar, al Port de Sóller, va ser adquirit per Turisme per 972.000 euros.

PalmaEl Govern va confirmar ahir que ja ha posat en marxa la seva personació com a perjudicat en la causa judicial sobre el presumpte sobrepreu pagat per l’Executiu anterior, del PP, pel solar de l’antic hotel Rocamar del Port de Sóller. “El Govern ja ha iniciat el procediment per personar-se en la causa en defensa de l’interès general”, va dir el vicepresident i conseller de Turisme, Biel Barceló.

El vicepresident va explicar que els serveis jurídics autonòmics promouen la personació del Consorci de Borsa de Places, que seria l’entitat pública perjudicada pel suposat sobrepreu.

I és que, segons una informació publicada ahir pel Diario de Mallorca, un pèrit ha ratificat davant del jutge que el solar de l’antic hotel Rocamar tenia un valor d’uns 285.000 euros i no els 972.000 euros que en va pagar la Conselleria de Turisme del Govern de José Ramón Bauzá, de la qual era titular Carlos Delgado.

En aquesta operació, hi està implicat el cap d’inspecció de la Conselleria de Turisme, José Francisco Ensenyat, segons figurava en l’escriptura de cancel·lació de la hipoteca. El prestigiós arquitecte Pere González Nebreda ja recomanà a l’Executiu un preu raonable pel Rocamar, però Turisme ho ignorà.

stats