Publicitat
Publicitat

Multipantalla en ‘streaming’ de Quatre partits íntegres, demà a IB3

Els espectadors els podran seguir a la televisió mitjançant un programa especial amb connexió a tots els punts informatius

IB3 ofereix demà més de 6 hores d’esport en directe dels diversos equips de futbol illencs, d’handbol femení amb el Puig d’en Valls i del Gran Premi Nacional de Trot. Els espectadors els podran seguir a la televisió mitjançant un programa especial amb connexió a tots els punts informatius i a la web IB3.org de manera íntegra, disponible per a totes les aplicacions (ordinador, tauleta i mòbil).

Així, a les 11 h es retransmetrà íntegrament a la web la Copa del Rei juvenil entre el Betis i el Mallorca amb la narració a càrrec de Josep Verger. A les 12 h, l’Atlètic Balears i el Toledo es juguen el play-off d’ascens a Segona Divisió. Serà narrat per Xavi Bravo i comentat per Tomàs Gibert a la web. A les 12 h a la web es podrà veure el play-off d’ascens a Segona Divisió B entre el Formentera i l’Alabès B amb la narració a càrrec de Maria Mayans. A les 12.45 h, el Puchi i el Còrdova juguen el partit decisiu d’accés a la Divisió d’honor d’handbol femení. A les 18 h, serà el torn del Castelló i del Poblera, que es disputen l’ascens a Segona B. Finalment, a les 18.05 h, el Gran Premi Nacional de Trot amb la narració a càrrec de Miquela Valls.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 19/11/2017

Consultar aquesta edició en PDF