Publicitat
Publicitat

Sense Geijo ni Gerard, Hemed serà la referència

El Mallorca viatjarà a Lugo amb una única referència ofensiva de les que disposa en el seu arsenal. Alex Geijo i Gerard Moreno causaren baixa a causa de sengles molèsties. Així, Tomer Hemed serà la referència ofensiva a l’Anxo Carro.

El pitxitxi català de l’equip no s’havia exercitat amb normalitat durant la setmana per unes molèsties al quàdriceps i, davant el risc d’un trencament muscular, es va optar per reservar-lo. En el cas de l’hispanosuís, va causar baixa de darrera hora. Unes molèsties al genoll impediran que viatgi amb la resta de l’equip, de la mateixa manera que Dudu Aouate, que encara no s’ha recuperat de la lumbàlgia.

D’altra banda, cal destacar el retorn a la convocatòria d’Iriney Santos després d’haver complert els quatre partits de sanció per la infantil i intolerable expulsió que va patir contra el Barça B. Les altres novetats de la llista són les de Kevin, que una vegada complert el partit de sanció competirà amb Bigas per la titularitat al lateral esquerre, i la de Cadamuro, recuperat de les molèsties que li impediren jugar contra el Recre.