Publicitat
Publicitat

MALLORCA

Demanaran responsabilitats per la comissió de 30.000 € per Ogunjimi

El nou escàndol dins el consell d’administració del Mallorca ha desembocat en la convocatòria d’una reunió per demà en què es demanaran responsabilitats per la suposada comissió de 30.000 euros que es pretenia que el club abonàs per donar la baixa al jugador belga Marvin Ogunjimi, cedit des de fa temporades a altres clubs.

Qui està en el punt de mira és el director esportiu, Toni Prats, que juntament amb el jugador ha estat cridat al consell d’administració per intentar aclarir aquesta qüestió. Va ser Prats qui a la reunió de dilluns proposà que el Mallorca donàs la baixa a Ogunjimi, que té una oferta del futbol noruec, però abonant 30.000 euros que, digué, s’haurien de destinar a pagar un intermediari holandès. El consell ho rebutjà.

La qüestió encara va fer un gir quan Ogunjimi, visiblement molest per la situació i no obtenir la carta de llibertat, va declarar a IB3 Televisió que ell no havia demanat cap quantitat al Mallorca i que l’intermediari holandès “és amic d’un director [sic] del Mallorca”.

Les declaracions deixaren en mal lloc la gestió de Prats, home de la confiança de Llorenç Serra Ferrer, i davant aquesta circumstància la resta de consellers convocaren la reunió per demà.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/02/2018

Consultar aquesta edició en PDF