VIST AL TWITTER
Portada 20/02/2015

La roda de premsa de Monedero, polèmica

L'actualitat, en una selecció de piulades

2 min

Carles Bona Casas (‏@carlesbc): "Monedero diu que no vol ser polític, sinó professor. En el fons vol dir empresari que usa la seva plaça universitària per fer caixa".

David_Cas_Pou ‏(@Es_Vedra): "Això de Monedero (anar insultant la intel·ligència del personal) servirà per a consum intern, però posa sòtil a Podem".

[pau] (‏@paullonch): "S'han dit tants dois des de la dreta a Monedero que la crítica legítima des de l'esquerra queda desvirtuada i ell l'esquiva".

Toni Nadal (‏@toninadalurrea): "Preocupat per les coalicions i aliances electorals del @psibpsoe; no tot val per governar, a mitjan i llarg termini ens pot costar car".

DAbril #viscaÍtaca ‏(@abrildavid): "Europa arxiva l'expedient sobre els 'renous' de #prospeccions 2013 i no investiga. Gràcies #Cañete. Salutacions de l'amic #Company. CC @balearsdiuno".

Miquel Alzamora ‏(@Miquelalzamorar): "@alberttorresb estàs fent més gran, encara, el ciclisme en pista de les Illes, sobretot el ciclisme de Menorca. Enhorabona i sort per diumenge".

Catalina Soler ‏(@SolerCatalina): "L'únic molí fariner amb roda vertical que es pot veure a Mallorca @governinsular #Cuidam lo nostro".

Amadeu #SOSKobane (‏@amadeucorbera): "#lonostro són relíquies inservibles. L'aire que respiram o el paisatge asfaltat deu ser de qualcú altre, @SolerCatalina".

Eduardo Garzón ‏(@edugaresp): "El major diari alemany celebra que Merkel no doni més doblers a Grècia. Indignant!: els doblers que posaren foren per rescatar bancs alemanys!".

Marina F. ‏(@namarina81): "Em sorprenen l'arrogància i el provincianisme que demostra Alemanya aquests dies".

Daniel A. Ll. ‏(@davellit): "Increïble com ha calat el terme 'dictadura' per referir-se a Veneçuela. Prova que amb un bon bombardeig de propaganda ens empassam qualsevol cosa".

Èric Juan (@EricJuan_): "El mínim que podem fer per dignificar la memòria de les víctimes és no oblidar mai la seva història. Gràcies @MaiteSalord per #AlèCendres".

Marçal Isern (‏@MIsernRamis): "Totes les generacions tenen el seu cine/mite eròtic: els padrins, 'Gilda'; els pares, 'Un tramvia anomenat desig'; els fills, '50 ombres de Grey'".

M.M. Irigibel ‏(@arartekosa): "M'acaben d'anomenar 'catalufo'. Quina vergonya; a mi, 'etarra assassí' o similar, per favor, que vénc de Bascongades".

JosepCat (@JosepCatt): "Per quan una teoria sobre la involució humana?".

ConxiDeSaRoqueta (@Conxinf): "Estireu/empenyeu: un gran dilema que es repeteix cada cop que una porta es posa davant nostre".

stats