Política 22/05/2018

Cort tanca el procés d'expropiació de l'antiga discoteca Zhivago per 672.000 euros

L'Ajuntament traslladarà demà l'assumpte a la junta de govern i ja redacta el projecte de demolició de l'edifici per construir un equipament assistencial al solar

Ara Balears
1 min
L'antiga discoteca Zhivago està situada al carrer Robert Graves, al barri de El Terreno

PalmaEra una reivindicació dels veïns i l'Ajuntament de Palma l'havia inclòs en el seu programa. "Donam resposta a les peticions dels residents del Terreno, que fa molts d’anys que demanen que eliminem aquest punt negre”, ha explicat avui el regidor d'Urbanisme, José Hila.

L'àrea de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne traslladarà demà a la junta de govern l’acord per mútua conformitat amb el propietari de l’antiga discoteca Zhivago, que permetrà que l’Ajuntament pugui incorporar com a propis els terrenys en què es troba l’edifici del carrer de Robert Graves del Terreno.

Aquest acord tancarà el procés d'expropiació iniciat el setembre del 2017. El projecte s’inclou en el Pla litoral ponent, que disposa del finançament dels fons europeus FEDER, en concret, un 50% del total.

Cort tanca l'expropiació de l'antiga discoteca Zhivago per 672 mil euros

“La demolició del Zhivago permetrà posar fi a un punt negre del barri”, assegura Hila. Al solar s’hi

construirà un equipament assistencial. L’import que s’abonarà al propietari és de 672.404,45 euros. La propera passa és la licitació del projecte de demolició, que ja s’està redactant i s’ha pressupostat en 75.000 euros.

La previsió és que l’enderroc es pugui dur a terme a final del 2018.

stats