Política 21/08/2018

Yllanes es presentarà a les primàries per liderar Podem el 2019

L'exjutge i diputat al Congrés ho va comunicar aquest dilluns al vespre a l'executiva del partit, com ha confirmat ell mateix al programa 'Hoy por hoy' de la SER

Jaume Ribas
1 min
Juan Pedro Yllanes: “La judicatura juga a Catalunya el paper que l’Estat l’ha obligat a jugar”

PalmaDesprés de mesos de rumors, sembla que la decisió ja és ferma: l'exjutge i diputat al Congrés Juan Pedro Yllanes es presentarà a les primàries per encapçalar la llista de Podem a les properes eleccions autonòmiques del 2019. Aquest dilluns al vespre va comunicar a l'executiva del partit la seva decisió, tal com ha explicat aquest dimarts al programa 'Hoy por hoy' de la cadena SER.

Yllanes és actualment diputat al Congrés per Balears, juntament amb la secretària general de la formació morada a les Balears, Mae de la Concha. El jutge en excedència va ser un dels fitxatges estrella de Pablo Iglesias la primera vegada que Podem va participar en unes eleccions generals. Juan Pedro Yllanes ha mantingut un perfil baix en la política illenca, però ha tingut un pes important a escala estatal. En el darrer congrés del partit, es va posicionar en el corrent errejonista. Tot i que aquest corrent no és majoritari a les Balears, l'executiva dona el vistiplau a la maniobra per rellevar Alberto Jarabo com a cap de llista, que podria presentar-se per liderar el partit a Cort.

stats