Consell de Mallorca
Política 18/08/2022

Les xarxes carreguen contra Jarabo per proposar que el Reial Mallorca pagui dos milions d'euros per dur el nom de l'illa

El regidor de Podem a l'Ajuntament de Palma assegura que és el club qui es beneficia de la marca insular

ARA Balears
1 min
El regidor de Justícia Social a l'Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo.

PalmaLes xarxes han carregat contra el regidor de Justícia Social a l'Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, després que el representant de Podem hagi proposat que el Reial Mallorca pagui dos milions d'euros per fer ús del nom de l'illa. Jarabo ha fet pública la iniciativa mentre el seu partit, MÉS per Mallorca i el PSOE negocien si es manté el nom de Visit Mallorca Estadi a canvi d'1,8 milions d'euros per al club. "El Consell hauria de proposar al Mallorca el pagament de dos milions d'euros anuals per usar el nom de l'illa. És l'equip qui es beneficia de la marca de l'illa i de la seva afició, no a l'inrevés", ha dit.

Les respostes no s'han fet esperar i alguns usuaris han remarcat que altres clubs duen el nom de la seva illa o municipi.

Altres tuitaires s'ho han pres amb una mica d'humor i han aprofitat per recordar l'exregidora de l'àrea que ara du Jarabo, Sonia Vivas, que va dimitir després de l'escàndol de la Pride Week a l'Ajuntament de Palma.

Ara bé, la indignació ha estat el to dominant dels comentaris sobre el tuit de Jarabo, encara que el regidor ha ironitzat i ha assenyalat que ha fet aquestes manifestacions "per rebaixar tensions".

stats