Eleccions
Política 25/07/2022

Vox fa l'ullet al PP amb vista a les eleccions: "No treballam per fer oposició a l'oposició"

Prohens ha declarat aquest dilluns que fa feina perquè l'extrema dreta "no sigui decisiva a les Balears"

1 min
La portaveu parlamentària adjunta de Vox, Idoia Ribas

Palma"Nosaltres treballam perquè Francina Armengol i els socis no siguin els que governin, no per fer oposició a l'oposició". Amb aquesta declaració la portaveu parlamentària adjunta de Vox, Idoia Ribas, ha respost a la presidenta del PP illenc, Marga Prohens, que aquest matí, en una entrevista a IB3 Ràdio, ha exposat que fa feina perquè "Vox no sigui decisiu a les Balears".

Ribas ha destacat, en referència a Prohens, que "no és el moment de fer aquest tipus de declaracions, hem d'unir forces tots els partits demòcrates de veritat", fent així l'ullet al principal partit de l'oposició amb vista a les eleccions autonòmiques de 2023.

En aquest sentit, la presidenta del PP ha recordat els darrers resultats electorals de Vox a Andalusia, on van augmentar només en dos diputats amb una de les dirigents més destacades en l'àmbit estatal, Macarena Olona, al capdavant de la llista.

D'altra banda, en l'entrevista a IB3 Ràdio Prohens també ha remarcat que les Balears "no són Andalusia, Madrid ni Castella i Lleó", propugnant un PP "amb accent propi". Precisament aquest aspecte, segons el politòleg expert en comportament electoral, Pedro Riera, és el que li pot provocar majors dificultats a l'hora de conformar pactes. "El seu caràcter regionalista pot complicar de cara a l'electorat els acords amb Vox", va exposar aquest dissabte a l'ARA Balears.

stats