Política 09/12/2021

Vicenç Vidal anuncia una esmena als PGE per incloure la part fiscal del REB i l'oposició als vetos de la dreta

L'ecosobiranista ha recordat que el vot contrari als pressupostos de l'any passat "ha forçat Montero a incloure enguany el factor d'insularitat"

ARA Balears
1 min
El senador autonòmic de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal.

PalmaEl senador autonòmic de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, ha assenyalat que votarà en contra dels vetos a la totalitat dels pressupostos generals de l'Estat (PGE) "presentats per la dreta i l'extrema dreta (Ciutadans, el PP i Vox). En aquest sentit, l'ecosobiranista ha exposat que representarien "retallades antisocials impresentables". A més, ha anunciat que presentarà una esmena als PGE d'enguany "per incloure la part fiscal del REB"

Vidal ha recordat que el seu vot en contra als pressupostos estatals de l'any passat va servir "perquè l'executiu de Sánchez i la ministra Montero es veiessin forçats a incloure el factor d'insularitat per a les Balears amb vista als pressupostos d'enguany". El senador de MÉS ha explicat que mantindrà una negociació amb el govern espanyol els pròxims dies per veure "si és factible arribar a acords que beneficiïn la gent treballadora de Mallorca, Eivissa, Menorca i Formentera".

Per l'ecosobiranista, l'excepció, pel que fa als vetos d'enguany, serà el suport del senador de MÉS al veto seccional de Junts per Catalunya respecte de la monarquia espanyola. "És absolutament vergonyós que cinc ministeris destinin despesa a donar suport a la Casa del Rei al marge de la partida de més de vuit milions d'euros referida a la Zarzuela", ha dit Vidal.

stats