Política 09/03/2016

El cantant valencià Francisco defineix Compromís com un "càncer que cal eradicar"

El cantant alcoià aprofita una entrevista per carregar contra Mónica Oltra, a qui qualifica "d'escòria"

Ara
1 min

ValènciaEl cantant Francisco ha tornat a fer palesa la seva animadversió envers Compromís i els seus representants polítics. En una entrevista concedida a la televisió local 11TV, l'artista alcoià va superar tots els límits d'educació i, fregant quasi les opinions denunciables, va qualificar la coalició valenciana com un "càncer que cal eradicar".

Guanyador del festival de l'OTI fa tres dècades, Francisco és notícia últimament pels seus posicionaments polítics anticatalanistes i no pas per les seves cançons. El cantant de música lleugera va tornar a fer gala del seu rebuig a Compromís, a qui titlla de ser un partit antivalencià i "una amenaça per als nostres fills".

Francisco també va carregar contra el quasi mig milió de votants que van situar al mes de maig la coalició a la vicepresidència de la Generalitat Valenciana i a l'alcaldia de València i molts altres municipis. "Són molts els ignorants que voten aquest partit", diu Francisco.

Preguntat sobre la vicepresidenta i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, el cantant va refermar les seves opinions expressades el passat 6 de gener en les xarxes socials. Francisco assegurava llavors que Oltra era la "vicepresidenta de l'escòria". Preguntat per aquesta polèmica, Francisco assenyala que es va disculpar per les formes però matisa: "Seguisc pensant que Oltra és una escòria".

Missatge del cantant Francisco insultant Oltra.
stats